Praktisk information

Vi håber, I får et godt ophold, og at I bliver lige så glade for Bornholm, som vi er.
På denne side finder I nyttig information omkring jeres ophold hos Villa Sonja.

  Affald

  På Bornholm er den nye affaldssortering udsat, og vi afventer, at det bliver indført.

  I portrummet bag skydelågen er der en stor affaldscontainer, som vi beder jer smide jeres affald i - i en tæt lukket pose, da affaldscontaineren særligt om sommeren kan komme til at lugte fælt.

  Glas og pant skal inden afrejse afleveres i containerne bag ved Brugsen.

  Aflysning

  Bookinger (minus depositum) kan refunderes indtil 4 uger før ankomst. Afbestiller du din booking kortere end 4 uger før ankomst, tager vi betaling for hele opholdet (via det oplyste kreditkort).

  Ankomst og afrejse

  Check in er kl. 15:00 på ankomstdagen.
  Check ud er senest kl. 11:00 på afrejsedagen.

  I er velkomne til at spørge, om det er muligt at checke ind eller ud tidligere eller senere. Kontakt os på  booking@villasonja.dk, så vil vi forsøge at hjælpe jer.

  Lejligheden skal efterlades opryddet. Møbler og øvrigt inventar skal befinde sig samme sted og i samme stand som ved ankomst. Luk og lås alle vinduer og døre. Læg nøglen på plads i nøgleboksen.

  Tøm køleskabet, ovnen og køkkenskabe for madvarer. Tøm opvaskemaskinen, og tøm affaldsspanden i køkkenet og på badeværelset.
  Afregn Honesty Bar via MobilePay.

  Har I lejet linned, så tag venligst sengetøjet af og efterlad det udenfor værelserne. Våde håndklæder skal lægges på gulvet i badeværelset. Viskestykker må gerne lægges i en bunke for sig.

  Opdager I noget, der er i stykker eller trænger til en kærlig hånd, så kontakt venligst Lisbeth på mobil 23677462. Eller send os en mail på booking@villasonja.dk, hvis det ikke haster.

  Faciliteter

  I Villa Sonja findes der i alle tre lejligheder:

  Badeværelse med hårtørrer og steamer

  Fuldt udstyret køkken (for mere info, se "Køkken") med køleskab, mindre fryser og opvaskemaskine. Desuden er der et par viskestykker og karklude

  Sonos Move, der kan tilsluttes via Bluetooth

  Der ligger spil som Bezzerwisser, Matador og Partners

  TripTrap barnestol

  Trådløst internet

  Desuden har vi forsynet Villa Sonja med en Honesty Bar i hver lejlighed med nogle "fornødenheder", som man typisk lige står og mangler. Der betales på MobilePay 124918.

  Der er to weekendsenge til rådighed for hele huset.

  Der er to private parkeringspladser til beboerne i Villa Sonja.

  Gården

  Alle er velkomne til at benytte gården, men I bedes respektere vores søde naboer og andre gæster i Villa Sonja. Der må således ikke spilles høj musik i gården efter kl. 22:00.

  I trappeopgangen ligger hynder til bænkene udenfor. Hynderne tåler ikke vand, tag dem ind, hvis det er regnvejr.

  I skuret står en yakitori grill, som I er velkomne til at benytte – og også gøre rent efter brug. Har andre efterladt kul og optænding, kan I frit benytte dette og gerne supplere. Grillen kan ikke lide at stå ude i regnen.

  I skuret hænger lanterner til stearinlys. Sæt ikke stearinlys direkte på havebordene.

  I gården hænger et fælles tørrestativ til badehåndklæder og vådt badetøj.

  Husdyr

  I Villa Sonja er det kun mennesker, der sover i sengene og på sovesofaerne, og som udgangspunkt skal husdyr blive hjemme.

  Dog er vi åbne for besøg af mindre hunde, der opfører sig lige så pænt som deres ejere. Dette aftales med teamet bag Villa Sonja inden ankomst.

  Huset

  Vi har gjort os umage for at gøre Villa Sonja til et skønt sted. Vi passer på huset og dets inventar, og vi forventer, at I gør det samme.  

  Villa Sonja er røgfri indenfor.

  Gæster er ansvarlige for eventuelle skader på Villa Sonja og inventaret under opholdet. Der kan være tale om betaling for ekstra rengøring, reparation eller erstatning af ødelagte/forsvundne genstande.  

  Med mindre der på forhånd er aftalt andet, må Villa Sonja ikke bruges til fester.

  Villa Sonja er kun til privat brug. Hvis I vil anvende Villa Sonja til en kommerciel fotosession eller andet af kommerciel værdi, kontakt os inden da.

  Køkken

  Vi har fyldt køkkenerne med godt grej.

  I hvert køkken er der olie, sukker, salt og peber samt enkelte krydderier. Resten kan købes i de lokale supermarkeder.

  I lejlighederne ligger opvasketabs til opvaskemaskinen til en start. Løber opvaskemaskinen tør for salt og afspændingsmiddel, kan begge dele findes i køkkenskabet.

  Panderne er af jern, så de tåler kun varmt vand og ikke sæbe og slet ikke en tur i opvaskemaskinen. Det samme gælder køkkenknivene.

  Parkering

  Villa Sonja råder over to parkeringspladser i Søndergade. Drej fra Storegade ad Søndergade, så ligger P-pladserne umiddelbart på venstre hånd og er skiltede. Hvis I vælger at parkere på Kirkepladsen eller andre steder i Allinge, skal I være opmærksomme på de gældende parkeringsregler.

  Priser og betalingsbetingelser

  Alle priser er i danske kroner inklusive moms. Ved booking vil der blive opkrævet 20 % depositum. De resterende 80% vil blive opkrævet 14 dage før opholdet.

  Reservation

  Booking af ophold sker gennem “booking” på vores hjemme|side.

  I højsæsonen kan der bookes fra lørdag til lørdag og minimum en uge ad gangen. Udenfor højsæsonen er det muligt at booke kortere ophold. Rengøring er obligatorisk og indregnet i prisen.

  I kan benytte jer af vores linned service, som bookes under ”linned” i booking|systemet.

  Sådan finder I Villa Sonja

  Kommer I med fly, er flere daglige afgange fra København, og regelmæssige afgange fra Billund og Ålborg. Turen fra Kastrup til Rønne tager lige godt 20 minutter, www.dat.dk eller www.norwegian.com.

  Kører I bil, er den bedste forbindelse med hurtigfærgen, der sejler fra Ystad til Rønne, www.bornholmslinjen.dk.

  Bussen er et billigt alternativ fra København til Rønne, www.kombardo.dk.